24 uurs Feederwedstrijd was een groot succes

Zondag, 8 juli 2018

De 24 uurs Feederwedstrijd is gewonnen door Fons de Haan met een vangst van maar liefst 50.910 gram. Op gepast afstand werd Hans van Aerensbergen 2e met een vangst van 34.720 gram, op de voet gevolgd door Jan Franssen met een vangst van 31.300 gram. Arno smeets werd 4e met 29.540 gram, Fred Melgert 5e met 19.840 gram en met een vangst van 13.380 gram eindigde Andere Franssen op de 6e plaats. De wedstrijd was een GROOT succes en dat kwam niet alleen door de vangsten ( totaal maar liefst 180 kilo ) de sfeer was uitstekend. In de pauze genoot men volop van een zeer smakelijke BBQ waarvoor men een echte Grillmeister had ingehuurd. Wat die man met een stukje vlees kan doen is echt ongeloofelijk ! Hij werd zelfs vergleken met een franse topkok, waarvan me de naam is ontschoten. Rest mij nog om mijn complimenten uit te spreken naar de Organisatie en de vissers : HEREN HET WAS EEN TOP EVENEMENT !